Fullskalig servicepartner för företag och fastighetsägare

Vi arbetar inte med drift – vi arbetar med service

Vårt mål är att ge alla företag på Our Space den bästa servicen på ett professionellt sätt. Du behöver aldrig fundera över att köpa kaffepulver till maskinen eller kolla om det finns papper i printern – Vi fixar!

Närhet är tid

Våra Our Space lokaler är centralt placerade med affärer, restauranger, banker och apotek på gångavstånd. På många orter parkerar du avgiftsfritt men det är också lämpligt att ta cykeln om du bor nära.

Vi finns idag på fyra orter. I Ljusdal och Söderhamn har vi större Coworkingytor med tillgång till flertalet loungeområden och konferenslokaler. I Järvsö och Bollnäs finns 2 mindre hubbar med kontor, mindre konferenslokaler och färre öppna platser. Självklart finns tillgång till kök och andra bekvämligheter på samtliga ställen.

Närheten till allt finns i Hälsingland. Är du företagare eller resande säljare? Vi finns här för dig! Mellanlanda hos oss för att sen ta dig vidare. Varför inte till Järvsö för en friskvårdstimme i skidbacken? X-tåget går genom större delen av Hälsingland och tar dig snabbt från punkt A till B oavsett vart du ska. Hyr en plats på våra öppna coworkingytor så har du hela Hälsingland på lämpligt avstånd.

Rulla till toppen